Konserter

2023

Vi följde upp med en 3-dagars turné med Samuel där vi började med Storsjöstrands Pingstkyrka, Falköpings Pingstkyrka och avslutade med Örebro Immanuelkyrka.
Ytterligare två konserter med Samuel i Bankeryds Missionskyrka och Nimbus Öckerö. 

2022

Två otroligt roliga konserter under våren med bröderna Rongedal, en i Lidköpings Pingstkyrkan och en på självaste nationaldagsfirandet i Lidköpings stadspark och Dina-Scenen. Dessa killar vet hur man rör på sig och får igång publiken.

Vi avslutade året med att spela 4 konserter med Samuel Ljungbladh. Vi startade med premiär i Lidköpings Pingstkyrka, sedan i Trollhättans Pingstkyrka. Några veckor senare var vi i Borås och Uddevallas Pingstkyrkor.

2021

Efter många försök fick vi äntligen till en konsert med Janne Schaffer i Lidköpings Pingstkyrka under hösten. Det blev slutsålt på biljetter då alla var otroligt sugna på att gå på live konsert igen.

2020

Detta år går till historien med att vara det år då all live framträdande fick ställas in pga Covid-19. När det var som värst fick endast 8 personer samlas.

2019

Vi genomför två konserter med LaGaylia Frazier i Lidköping respektive Skövde.

Dessutom gör vi en välgörenhetskonsert för Hannas hjälpverksamhet som fyller 50 år och en ”Svängjul”-konsert med insamling till densamma.

2018

Vi framför Duke Ellingtons ”Sacred Consert” tillsammans med Margareta Bengtson, Johannes Landgren och körerna S:t Nicolai Vocalis och S:ta Helena Vokalensemble

2017

Konserter med Gunhild Carling i Skaraborg med omnejd

Konsert med Ingemar Olsson

2016

Konserter med Ingemar Olsson

2015

Konserthelg med Samuel Ljungblahd

Jubileumskonsert och välgörenhetsturné

2014

Vår- och höstturné med Ole Børud

2013

Åtta konserter med Frank Ådahl

2012

Tio konserter med Samuel Ljungblahd

2011

Sinatra Show med Andreas Jonsson

2010

Fyra konserter med Samuel Ljungblahd

2009

Svängjul

Med Ingemar Olsson

2008

”Soul i Sinne” med Stenhammarkören

NSS med solister