Sinatra Show: The Classics

Andreas jonsson

Sinatratolkaren Andreas Jonsson gästar bandet i vår och tillsammans gör vi två konserter. ”Sinatra Show: The Classics” är en fullspäckad och fartfylld musikupplevelse med de bästa av Frank Sinatras många oförglömliga låtar.

Showen som den 14 maj 2010 hade premiär på Scalateatern/Karlstad blev en succé och den 10–11 september gavs 3 extraföreställningar.
Drygt 1300 personer såg denna föreställning i Karlstad & nu drar showen vidare till Lidköping för att sättas upp den 16 april. Nyligen presenterades showen på världens största musikmässa ”Midem” i Cannes där den togs emot mycket positivt. Showen består utav storband, stråk, kör & dans, hela ensemblen består utav 55 personer & i Lidköping spar vi inte på krutet utan samma uppsättning används även där.

Andreas är 24 år gammal, bor i Kil/Värmland, född i Brålanda/Dalsland. Förutom att vara sångare, arrangör, producent & skaparen av ”Sinatra Show – The Classics” är Andreas även med i succéshowen ”A Night At The Opera” som är en hyllning till Queen. Han har spelat med Inger Nordström, varit sångare i olika musikaluppsättningar samt spelat i Armèns Trumkår/Stockholm.

Pressmeddelande

Läs pressmeddelande här

För mer information

Roger Forslund, musikalisk ledare Nya Stadens Storband
roger.forslund@yahoo.se, 0736-721975

För pressbilder och ytterligare information

nyastadensstorband.se/press
andreasjonssonmusic.com