OBS!! Ändrat datum för konsert med Janne Schaffer: 16 oktober

Nu flyttar vi återigen konserten med Janne Schaffer och Nya Stadens Storband och hoppas verkligen att denna pandemi ska ha gått över till i höst så att vi kan få spela för er!

Nytt datum blir lördag 16 oktober 2021. För dagen vet vi inte hur det kommer se ut med pandemin och det hela är, som vi lärt oss vid det här laget, svårt att förutspå. Vi planerar i alla fall för en konsert kl 19:00 som är anpassad efter en tänkbar situation med restriktioner gällande distans och begränsat antal i publiken. Det kommer dock inte finnas någon begränsning i vår spelglädje! 😉

Du som bokat biljett tidigare kan behålla din biljett som blir giltig på det nya datumet. Vi arbetar nu för att kunna sprida platserna något på bänkarna. Vi tänker också att ni som är familj kan sitta tillsammans. 

Biljetter köps på nortic.se. Redan köpta biljetter gäller även 16/10 2021.

Har du köpt biljett och inte kan eller vill komma på det nya datumet så återbetalas biljettpriset med avdrag för bokningsavgiften. Ta isåfall kontakt med nortic.se för återbetalning. Deras kundtjänst nås på biljett@nortic.se eller via 0455-61 97 00.

Även om de flesta restriktioner har tagits bort, ber vi publiken tänka på detta:

• Håll ihop sällskap, undvik trängsel
• Sprita gärna händerna
• Ta med ytterkläder till era platser 
• Följ värdarnas anvisningar
• Utgång rad för rad bakifrån efter konserten

Tack för att ni hjälper till!